Clubhome karakter

Geplaatst op zondag 10 maart 2024 @ 14:18 , 493 keer bekeken

Suzy Spafford is de tekenaar en bedenker van de series van Suzy's little zoo en Suzy's Zoo. Suzy zelf tekende al sinds ze ongeveer 3 jaar oud is. Ook haar zusje Sally , die en jaar ouder was tekende graag. Ze groeide op in de jaren 40 van de vorige eeuw in Californie, Amerika. Een tijd dat moeders nog thuis bleven bij de kinderen, er tijd was voor picknicks met boterhammen pindakaas voor hun kinderen, terwijl zij de was ophangden. Na de geboorte van haar broertje Johnny werd zij een beetje de oppas van het jongetje. Als Suzy later aan hem dacht, dacht ze aan het goud blonde haar van toen die kleur van het kuikentje Suzy. Ze ontdekten samen de wereld om hen heen , eerst in de tuin, later er buiten.....  Deze gedachten en herinneringen liggen ten grondslag aan de 2 eerder genoemde series. Little Suzy's zoo gaat over de jonge WItzy en haar vriendjes thuis, Boof beer, Lulla konijn, Ellie Funt de olifant. De serie gaat over belevinissen als peuter. In Suzy zoo gaat Witzy naar school en maakt daar vrienden met  Emily Marmot, Penelope O Quinn, Jack Quacker en Corky Turtle waarmee de serie echt geschikt is voor kleuters.

WItzy
WItzy is een nieuwsgierig eendenkuiken die samen met haar papa en mama en broetje woont in het stadje Ducktown. Het is een samen geraapt geheel omdat de inwoners ook gevarieerd zijn. Zo heb je huizen met wijde deuren waar elanden wonen anders kunnen ze met de geweien niet doro de deur, maar ook hele kleine voor eekhoorns.
Ook is er oa een werf, bakkerij, restaurant, en een warenhuis, een soort winkel van sinkel met oa sandalen voor kamelen. Het Emporium verkoopt boeken en speelgoed en is de lievelingsplek van Witzy.  Aan de hoofdstraat;  Duckport Avenue is een park met een eendevijver en hier wonen Witzy en haar vriendje Jack. Samen met hem gaat ze ook naar de enige school in de stad met een grote schoolplein. HIer leert ze oa taal, rekenen en geschiedenis.  Ze beleeft allerlei avonturen die passen bij de leeftijd van het eendje


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: